16 Haziran 2016 Perşembe


TELL MAMA VAKFI VE FIYAZ MUGHAL

Rumiliği ve Darwinizmi savunan bir diğer İngiliz vakfı. Görünürde Müslümanlara karşı yapılan saldırıları raporlayan bir organizasyon olarak kendisini tanıtan vakıf, Kuran’a göre iğrenç bir fiil olan homoseksüelleri savunmasıyla biliniyor. Quilliam vakfıyla ortak çalışmalar yapıyor. 9 Temmuz 2014 tarihinde Tell Mama ve yöneticisi Fiyaz Mughal Quilliam’da toplantı yaptı. Toplantının konusu Müslümanlar hakkında bilgi toplamak için nasıl bir yöntem izlenmesiydi. Toplantıya Usama Hasan da katıldı.
Vakfın kurucusu Fiyaz Mughal, sosyal medyada homoseksüellere verdiği destekle tanınıyor. İngiltere’nin ünlü homoseksüellerinden Peter Tatchell’la sıkı bağlantı içinde olan Fiyaz Mughal bir sosyal medya paylaşımında Londra’da homoseksüeller yürüyüşüne katılan ve kendisini “en yaşlı homoseksüel olarak tanıtan” birini övüyor ve bu kişiyi “kendi taraflarında olan şahane bir insan” olarak niteliyor. Tell Mama Vakfının bir diğer önemli destekçisi ise Sayeeda Warsi. İngiltere hükümetinin Müslüman ilk kadın bakanı olan Sayeeda Warsi’nin de tüm bu çevreyle en büyük ortak özelliği, homoseksüellere verdiği destek.

Hz. Peygamber (sav) buyurdu ki: “ALLAH, ERKEKLE CİNSİ TEMAS KURANIN YÜZÜNE BAKMAZ, (onu rahmetinden kovar).” (Kütüb-i Sitte, Hadis No: 1607, Ravi: İbnu Abbas, Kaynak: Tirmizi, Rada 12, (1165))  Allah “bir iğrençlik” olan homoseksüelliği uygulayan ve tüm uyarılara rağmen bundan vazgeçmeyen kavimlere, tüm insanlığa ibret olacak bir son hazırlamıştır. Lut kavminin, Pompei halkının sonları ibret vericidir. Buna karşı insanların bilgilendirilmesi, eğitilmesi ve bilinçlendirilmesi şarttır. "Siz gerçekten, kadınları bırakıp şehvetle erkeklere mi yaklaşıyorsunuz? Hayır, siz (yaptığı şeyi) bilmeyen bir kavimsiniz." Biz de, onu ve ailesini kurtardık, yalnızca karısı hariç; onu geride (azap içinde kalanlar arasında) takdir ettik. (Neml Suresi, 55-57)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder